Vrijwilliger Speelkraam mishandeld

Purmerend – Een vrijwilliger van de Speelkraam is vanmiddag mishandeld door een man. De vrijwilliger kreeg een kopstoot van de man die het ergens niet mee eens was. De vrijwilliger is op dit moment op de spoedeisende hulp ter behandeling van zijn wonden. De man is weggerend in de richting van het Leeghwaterpark. 

Een bestuurslid van de Speelkraam geeft aan dat dit ontoelaatbaar is en dat er op dit moment aangifte wordt gedaan bij de politie. Mogelijk zijn er ook beelden van de man gemaakt door omstanders. De Speelkraam roept de man op om zich te melden bij de politie.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*