Purmerend

Vrijwilliger Speelkraam mishandeld

Purmerend – Een vrijwilliger van de Speelkraam is vanmiddag mishandeld door een man. De vrijwilliger kreeg een kopstoot van de man die het ergens niet mee eens was. De vrijwilliger is op dit moment op de spoedeisende hulp ter behandeling van zijn wonden. De man is weggerend in de richting van het Leeghwaterpark. 

Een bestuurslid van de Speelkraam geeft aan dat dit ontoelaatbaar is en dat er op dit moment aangifte wordt gedaan bij de politie. Mogelijk zijn er ook beelden van de man gemaakt door omstanders. De Speelkraam roept de man op om zich te melden bij de politie.

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.