Motie voor onderzoek woningen op De Koog

Purmerend- Op donderdag 17 april 2017 wordt het ‘Start en voorbereidingskrediet agenda Purmerend 2040’ besproken. In het kader van dit agendapunt zullen VVD en GroenLinks vanavond in de raadsvergadering gezamenlijk een motie indienen.

In deze motie vragen beide partijen aan het college om voor het einde van het jaar een oriënterend onderzoek uit te voeren naar de mogelijkheden om bedrijventerrein De Koog te transformeren tot woongebied.

“De afgelopen jaren hebben meerdere partijen hebben aangegeven deze transformatie een interessant idee te vinden. De transformatie van De Koog kan een goede bijdrage leveren aan het bouwen van woningen en het geven van ruimte aan sport.”

Omdat er heel wat komt kijken bij een mogelijke transformatie van het bedrijventerrein naar een woongebied, willen VVD en GroenLinks dat er zo vroeg mogelijk begonnen wordt met een onderzoek naar de kansen en mogelijkheden voor woningbouw op De Koog.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*