GemeentePurmerendwonen

Motie voor onderzoek woningen op De Koog

Purmerend- Op donderdag 17 april 2017 wordt het ‘Start en voorbereidingskrediet agenda Purmerend 2040’ besproken. In het kader van dit agendapunt zullen VVD en GroenLinks vanavond in de raadsvergadering gezamenlijk een motie indienen.

In deze motie vragen beide partijen aan het college om voor het einde van het jaar een oriënterend onderzoek uit te voeren naar de mogelijkheden om bedrijventerrein De Koog te transformeren tot woongebied.

“De afgelopen jaren hebben meerdere partijen hebben aangegeven deze transformatie een interessant idee te vinden. De transformatie van De Koog kan een goede bijdrage leveren aan het bouwen van woningen en het geven van ruimte aan sport.”

Omdat er heel wat komt kijken bij een mogelijke transformatie van het bedrijventerrein naar een woongebied, willen VVD en GroenLinks dat er zo vroeg mogelijk begonnen wordt met een onderzoek naar de kansen en mogelijkheden voor woningbouw op De Koog.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.