PurmerendSport

Koningspelen 2017 in het Leeghwaterpark

Purmerend – Meer dan 5000 kinderen van alle Purmerendse scholen zijn vandaag aanwezig op de Koningspelen 2017. Het evenement wordt voor de 5e keer georganiseerd door Spurd. De kinderen genieten van de verschillende attracties en sportieve bezigheden. 

De organisatie is tot nu toe tevreden met deze dag. Het gaat er allemaal gemoedelijk aan toe. Het weer is dan ook perfect voor deze dag. Het rode kruis die aanwezig was voor eventuele eerste hulp geeft aan dat er vandaag geen grote ongelukken hebben plaatsgevonden. “Wat verstuikingen en wat tanden door de lip.”, gaf een medewerker van het Rode Kruis aan. “Het bekende scenario bij dit soort dagen.”

Ook de speelkraam en kinderboerderij de Ridder zijn opengesteld voor deze dag. Naast medewerk(st)ers en vrijwilligers van de organisaties zijn er ook vele tientallen stagiairs van het Horizon College en het Regio College als assistenten Koningssportdag actief.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.