4.4 C
Purmerend
zondag 29 januari 2023
HomePurmerendKoningspelen 2017 in het Leeghwaterpark

Koningspelen 2017 in het Leeghwaterpark

Purmerend – Meer dan 5000 kinderen van alle Purmerendse scholen zijn vandaag aanwezig op de Koningspelen 2017. Het evenement wordt voor de 5e keer georganiseerd door Spurd. De kinderen genieten van de verschillende attracties en sportieve bezigheden. 

De organisatie is tot nu toe tevreden met deze dag. Het gaat er allemaal gemoedelijk aan toe. Het weer is dan ook perfect voor deze dag. Het rode kruis die aanwezig was voor eventuele eerste hulp geeft aan dat er vandaag geen grote ongelukken hebben plaatsgevonden. “Wat verstuikingen en wat tanden door de lip.”, gaf een medewerker van het Rode Kruis aan. “Het bekende scenario bij dit soort dagen.”

Ook de speelkraam en kinderboerderij de Ridder zijn opengesteld voor deze dag. Naast medewerk(st)ers en vrijwilligers van de organisaties zijn er ook vele tientallen stagiairs van het Horizon College en het Regio College als assistenten Koningssportdag actief.

Foto’s: Rob Klaucke


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,547VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.4 ° C
6 °
2.9 °
88 %
0.5kmh
98 %
zo
7 °
ma
8 °
di
8 °
wo
7 °
do
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.