14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home* TheaterPip en Pelle verwelkomen 10.000e theaterbezoeker!

Pip en Pelle verwelkomen 10.000e theaterbezoeker!

Purmerend – Afgelopen zondag 23 april beleefde Pip en Pelle de spectaculaire première van hun gloednieuwe theatershow. Dit gebeurde allemaal in een vol theater Het Stamhuis, in Purmerend. Tijdens deze bijzondere voorstelling hadden ze de eer om hun 10.000e theaterbezoeker te verwelkomen! En dit ging niet onopgemerkt voorbij.

Met een grote bos bloemen in zijn handen wordt Edwin van Leeuwen het podium op gevraagd. Tot zijn grote verbazing blijkt hij vandaag in het zonnetje te worden gezet, hij is de tienduizendste theaterbezoeker van de Pip en Pelle Shows! Ter ogen van een volle theaterzaal krijgt hij een fleurige bos bloemen en vrijkaartjes voor hun speciale sinterklaasshow, die in de decembermaand gegeven wordt in Theater de Purmaryn. En of dat nog niet genoeg is ontving hij ook het eerste exemplaar van de nieuwste Pip en Pelle CD. Beduusd van alle aandacht en blij met de geschenken gaan Pip en Pelle met hem en zijn kinderen op te foto.

“Het is voornamelijk een grote eer dat we binnen zo’n korte tijd, zoveel theaterbezoekers hebben mogen verwelkomen en met een lach weer de deur uit mochten sturen!” zegt Ydwer Bosma, schrijver en bedenker van dit duo. “Het is tijdloos, en dat werkt!” vult actrice Sacha van Blokland aan. Zij speelt de rol van Pip. “Het is grappig en leerzaam, die combinatie maakt het geweldig om te doen”.

10.000 bezoekers is heel wat voor deze jonge acteurs. Maar komen volgens hen ook niet zomaar aanwaaien.
“Familietheater is misschien wel het moeilijkste wat er is op theatergebied. Je moet er veel voor doen. 200% energie geven en een goed verhaal brengen. Kinderen zijn het meest kritische publiek dat er is. Als het niet leuk is laten ze het meteen blijken” vertelt Bosma. Acteur Dennis Burgers, vertolker van Arie de Postbode, vult hem daarbij aan: “En daarbij moeten papa en mama het ook naar hun zin hebben. Er zitten heel veel elementen in die juist voor de ouders bedoeld zijn. En dat werpt ook zijn vruchten af”.

Foto’s: aangeleverd Bosmadia Entertainment / Han CozijnSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
16.1 °
12.8 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.