112Purmerend

Twee aanhoudingen voor inbraak auto

Purmerend – De politie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 april 2017 twee aanhoudingen verricht voor inbraak in een auto.

Rond 01.30 uur kreeg de politie melding dat er twee donker geklede personen tussen de geparkeerde voertuigen zouden lopen in de omgeving van de Darwinstraat. Dankzij oplettende burgers waren de agenten op tijd ter plaatse en konden de personen staande houden. Hun verhaal waarom zij daar waren kwam niet geloofwaardig over en tijdens het fouilleren bleek één van hen goederen bij zich te hebben die zojuist uit een auto waren weggenomen. Beide mannen van 16-jaar uit Purmerend zijn aangehouden en ingesloten.

(Bron Politie Zaanstreek-Waterland)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.