112Purmerend

Twee aanhoudingen voor inbraak auto

Purmerend – De politie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 april 2017 twee aanhoudingen verricht voor inbraak in een auto.

Rond 01.30 uur kreeg de politie melding dat er twee donker geklede personen tussen de geparkeerde voertuigen zouden lopen in de omgeving van de Darwinstraat. Dankzij oplettende burgers waren de agenten op tijd ter plaatse en konden de personen staande houden. Hun verhaal waarom zij daar waren kwam niet geloofwaardig over en tijdens het fouilleren bleek één van hen goederen bij zich te hebben die zojuist uit een auto waren weggenomen. Beide mannen van 16-jaar uit Purmerend zijn aangehouden en ingesloten.

(Bron Politie Zaanstreek-Waterland)

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....