24.6 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
Home* Marken15.000 euro beloning voor tip oplossing dood Cora Troost

15.000 euro beloning voor tip oplossing dood Cora Troost

Marken/Amsterdam – De hoofdofficier van justitie looft een beloning van 15.000 euro uit voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak omtrent de dood van Cora Troost (70). Het lichaam van de 70-jarige Cora Troost uit Marken werd maandag 27 februari 2017 gevonden in het water langs de Uitdammerdijk. Haar afgesloten auto stond op zo’n 250 meter afstand op een parkeerstrook, de autosleutel zat in haar zak.

Het onderzoek naar de dood van Cora Troost is nog altijd in volle gang. Het wordt steeds aannemelijker dat mevrouw Troost door een misdrijf om het leven is gekomen. Waarom iemand haar iets zou willen aandoen is echter niet duidelijk. Een team van rechercheurs werkt aan de zaak. In maart meldde zich een getuige die op zondagmiddag 26 februari tussen half 2 en kwart voor 2 een vrouw met rossig haar en een blauwe jas over de Uitdammerdijk heeft zien lopen. Mogelijk was dat mevrouw Troost. De man heeft ook twee wandelaars, een jongen en meisje in de leeftijd van 15 tot 20 jaar, en een fietser op een mountainbike op die dijk gezien. Het onderzoeksteam wil heel graag in contact komen met deze wandelaars en fietsers. Ook andere mensen die, met de wetenschap van nu, in het laatste weekend van februari iets hebben gezien op de Uitdammerdijk, spreekt de recherche heel graag.

Indien het inderdaad mevrouw Troost was die op zondagmiddag 26 februari over de dijk wandelde, dan betekent dit dat zij op zaterdag 25 februari nog in leven. Het is zeker dat zij in de nacht van 25 op 26 februari niet thuis heeft geslapen. Ook nam zij die dagen haar telefoon niet meer op. De recherche wil graag weten wie mevrouw Troost op of na 25 februari nog heeft gezien. Het is natuurlijk mogelijk dat zij in het gezelschap was van iemand.

Heeft u meer informatie dan hoort de politie dat graag op: 0900-8844.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/03/15/politie-vragen-dood-70-jarige-cora-troost/

Meer informatie over deze zaak op: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/zaak/dood-cora-troost-70/

Kopfoto: Screenshot YouTube Opsporing verzocht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
24.6 ° C
26.2 °
23.3 °
54 %
1.8kmh
100 %
ma
25 °
di
18 °
wo
22 °
do
23 °
vr
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.