112PurmerendWaterland

Jaagweg in beide richtingen afgesloten wegens gaslek

Ilpendam – De Jaagweg is nabij Ilpendam afgesloten voor al het verkeer. Verkeer van en naar Amsterdam kan niet verder. Dit meldt de website Routeradar.

Voor meer informatie: https://www.routeradar.nl

Op Twitter wordt er door de brandweer vermeld dat het om een gaslek door een ongeval zou gaan. Zodra er meer informatie is wordt deze pagina geüpdate.

Update 16:40 uur: Het betreft een gaslekkage ter hoogte van Jaagweg 26. Hulpdiensten en Nutsbedrijven zijn aanwezig.

Update 16:55 uur: Bussen naar Purmerend worden omgeleid via Broek in Waterland – Monnickendam. De Politie heeft de afslag naar Purmerend nabij het Schouw afgezet.

Update 17:16 uur: Liander en de brandweer zijn druk bezig met het gat te dichten. Verkeer van en naar Purmerend wordt geadviseerd om via de A7 te rijden. Er kan niet aangegeven worden hoe lang de weg nog afgesloten blijft

Update 19:10 uur: De veiligheidsregio Zaanstreek / Waterland meldt dat de weg weer is vrijgegeven.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.