18.6 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendDodenherdenking Purmerend

Dodenherdenking Purmerend

Purmerend – Buiten de traditionele herdenking op de Kaasmarkt was er in de tuin van het wooncollectief een alternatief gebeuren georganiseerd. Op de Kaasmarkt gaven Burgemeester Don Bijl en de voorzitter van het 4 mei comité, na de stille tocht naar het monument op de Jaagweg en twee minuut stilte, een toespraak. 

Het wooncollectief nodigde het straatsymfonieorkest Ricciotti uit. Het orkest bestaat uit 41 jonge amateurs en professionele musici afkomstig uit Nederland, Spanje,Nieuw-Zeeland, Zwitserse, Amerika, Bosnië, Portugal en Duitsland. Hun missie is de verbinding aan te gaan met publiek en luisteraar met zinderende en ontroerende muziek. Klanken van ballet tot dance en van abstract tot swingend vulde de tuin. Ook hier werd om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen.

Meer informatie: www.ricciotti.nl

Hieronder een beeldverslag.

Kaasmarkt:

Wooncollectief:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
71 %
1.3kmh
97 %
vr
18 °
za
17 °
zo
21 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.