* Zuidoostbeemster112Beemster

Het OM eist 8 jaar celstraf tegen Olivier L. voor poging doodslag op D66-raadslid van Beemster

Alkmaar – Op donderdag 4 mei 2017 vond de rechtszaak plaats tegen Olivier L. in de rechtbank in Alkmaar. Olivier L. wordt beschuldigd van poging tot doodslag op het D66-raadslid Marian Segers uit de Beemster.

Het OM eist 8 jaar cel tegen L. en een schadevergoeding van 125.000 euro. Segers maakte gebruik van haar spreekrecht. In haar verklaring geeft ze aan dat “het een wonder is, dat ze nog in leven is”. Ook het OM bevestigt dit. “Haar letsel was in potentie dodelijk. L liet haar bloedend achter in hulpeloze toestand. Hij had opzet op dood van Segers”.

Olivier L. stak Segers op 12 mei 2016 bij haar woning neer. Zelf verklaart L. dat hij zich niets meer van het voorval kan herinneren. Hij was onder invloed van drugs en alcohol op het moment dat hij op het slachtoffer in stak.

Zodra er een uitspraak bekend is, zal regiopurmerend.nl u daarover berichten.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.