* Zuidoostbeemster112Beemster

Het OM eist 8 jaar celstraf tegen Olivier L. voor poging doodslag op D66-raadslid van Beemster

Alkmaar – Op donderdag 4 mei 2017 vond de rechtszaak plaats tegen Olivier L. in de rechtbank in Alkmaar. Olivier L. wordt beschuldigd van poging tot doodslag op het D66-raadslid Marian Segers uit de Beemster.

Het OM eist 8 jaar cel tegen L. en een schadevergoeding van 125.000 euro. Segers maakte gebruik van haar spreekrecht. In haar verklaring geeft ze aan dat “het een wonder is, dat ze nog in leven is”. Ook het OM bevestigt dit. “Haar letsel was in potentie dodelijk. L liet haar bloedend achter in hulpeloze toestand. Hij had opzet op dood van Segers”.

Olivier L. stak Segers op 12 mei 2016 bij haar woning neer. Zelf verklaart L. dat hij zich niets meer van het voorval kan herinneren. Hij was onder invloed van drugs en alcohol op het moment dat hij op het slachtoffer in stak.

Zodra er een uitspraak bekend is, zal regiopurmerend.nl u daarover berichten.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by