112Purmerend

***Update: gevonden*** – Vermist: Iris Jansen

***Update: Iris is gevonden! Heel erg bedankt voor het massale delen!***

 

Purmerend – Sinds woensdag 3 mei 2017 wordt de 24-jarige Iris Jansen vermist. Iris vertrok rond 08.00 uur vanaf haar ouderlijk huis in Purmer-Noord (omgeving Leeghwaterpark) op de fiets naar haar werk op de Waterlandlaan. Daar is ze nooit aangekomen.

Haar vermissing werd rond 17:00 uur opgemerkt door haar ouders. Nadat zij eerst contact zochten met directe vrienden van Iris werd al snel de politie ingeschakeld. Omstreeks 22:30 uur werd er een burgernet melding gemaakt. Deze melding werd massaal gedeeld op de social media.

Vrienden van Iris maken zich ernstig zorgen. “Het is niets voor Iris”, schrijft een van haar vriendinnen. Een grote groep bekenden heeft tot diep in de nacht gezocht. Ook de politie zit actief op de zaak.

Voor zover bekend heeft Iris niet gereisd met het openbaar vervoer.

Iris is 1.60 lang. Ze valt op door haar lange blonde haar met krullen en een neuspiercing. Op het moment van haar verdwijning droeg ze waarschijnlijk zwarte schoenen, een donkere broek en een half lange donkerblauwe jas met bontkraag. Vermoedelijk heeft ze ook haar grijs/blauwe rugzak bij zich.

Mensen die Iris na woensdag 08:00 uur hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Delen wordt zeer gewaardeerd! Dank namens vrienden en familie van Iris.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.