17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112***Update: gevonden*** - Vermist: Iris Jansen

***Update: gevonden*** – Vermist: Iris Jansen

***Update: Iris is gevonden! Heel erg bedankt voor het massale delen!***

 

Purmerend – Sinds woensdag 3 mei 2017 wordt de 24-jarige Iris Jansen vermist. Iris vertrok rond 08.00 uur vanaf haar ouderlijk huis in Purmer-Noord (omgeving Leeghwaterpark) op de fiets naar haar werk op de Waterlandlaan. Daar is ze nooit aangekomen.

Haar vermissing werd rond 17:00 uur opgemerkt door haar ouders. Nadat zij eerst contact zochten met directe vrienden van Iris werd al snel de politie ingeschakeld. Omstreeks 22:30 uur werd er een burgernet melding gemaakt. Deze melding werd massaal gedeeld op de social media.

Vrienden van Iris maken zich ernstig zorgen. “Het is niets voor Iris”, schrijft een van haar vriendinnen. Een grote groep bekenden heeft tot diep in de nacht gezocht. Ook de politie zit actief op de zaak.

Voor zover bekend heeft Iris niet gereisd met het openbaar vervoer.

Iris is 1.60 lang. Ze valt op door haar lange blonde haar met krullen en een neuspiercing. Op het moment van haar verdwijning droeg ze waarschijnlijk zwarte schoenen, een donkere broek en een half lange donkerblauwe jas met bontkraag. Vermoedelijk heeft ze ook haar grijs/blauwe rugzak bij zich.

Mensen die Iris na woensdag 08:00 uur hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Delen wordt zeer gewaardeerd! Dank namens vrienden en familie van Iris.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.