13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendOuders manen schooldirectie OBS de Nieuwe Wereld tot actie

Ouders manen schooldirectie OBS de Nieuwe Wereld tot actie

Purmerend – Ouders van kinderen van OBS de Nieuwe Wereld in de Weidevenne manen de schooldirectie tot actie. De ouders zijn het zat dat een gebroken raam nog steeds niet is gerepareerd. “Al voor de meivakantie is er een raam stukgegaan aan de noordkant van het piekgebouw van OBS de nieuwe wereld. Vanaf dat moment tot op de dag van vandaag is er ondanks diverse meldingen niets mee gedaan”, zo staat in een brief die is gestuurd naar de directie van de school.

De ouders vinden het zorgelijk en onbegrijpelijk dat de directie van de school heeft nagelaten op de juiste wijze zorg te dragen voor de veiligheid op school. “Ook vandaag terwijl alle kinderen van de school weer op het schoolplein spelen liggen er nog steeds glasscherven op het plein.” De bezorgde ouders vragen zich af waarom een gevaarlijke situatie die simpel is op te lossen door het inschakelen van een glaszetbedrijf nog steeds niet is opgelost.

“Ook vandaag (maandag 8 mei 2017) bent u opnieuw meermaals in kennis gesteld en gewaarschuwd door verschillende ouders over het gevaar voor de kinderen”, geeft de brief aan. De ouders stellen de schooldirectie een ultimatum en eisen dat het raam morgen (dinsdag 9 mei 2017) wordt gerepareerd en dat de glasscherven op het schoolplein worden opgeruimd. Indien dit niet gebeurt zullen de bezorgde ouders hun verantwoordelijkheid nemen en het raam laten repareren waarna zij alle kosten op de school zullen verhalen.

“Zo moeilijk kan het toch allemaal niet zijn? Waarom moet zoiets meer dan twee weken duren. Het gaat over een raam”, geeft een ouder aan.

Update 9 mei 2017 20:00 uur: Ouders hebben het raam met platen hout betimmerd, dit om te voorkomen dat er nog langer glas op het schoolplein komt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.