Purmerend

Ouders manen schooldirectie OBS de Nieuwe Wereld tot actie

Purmerend – Ouders van kinderen van OBS de Nieuwe Wereld in de Weidevenne manen de schooldirectie tot actie. De ouders zijn het zat dat een gebroken raam nog steeds niet is gerepareerd. “Al voor de meivakantie is er een raam stukgegaan aan de noordkant van het piekgebouw van OBS de nieuwe wereld. Vanaf dat moment tot op de dag van vandaag is er ondanks diverse meldingen niets mee gedaan”, zo staat in een brief die is gestuurd naar de directie van de school.

De ouders vinden het zorgelijk en onbegrijpelijk dat de directie van de school heeft nagelaten op de juiste wijze zorg te dragen voor de veiligheid op school. “Ook vandaag terwijl alle kinderen van de school weer op het schoolplein spelen liggen er nog steeds glasscherven op het plein.” De bezorgde ouders vragen zich af waarom een gevaarlijke situatie die simpel is op te lossen door het inschakelen van een glaszetbedrijf nog steeds niet is opgelost.

“Ook vandaag (maandag 8 mei 2017) bent u opnieuw meermaals in kennis gesteld en gewaarschuwd door verschillende ouders over het gevaar voor de kinderen”, geeft de brief aan. De ouders stellen de schooldirectie een ultimatum en eisen dat het raam morgen (dinsdag 9 mei 2017) wordt gerepareerd en dat de glasscherven op het schoolplein worden opgeruimd. Indien dit niet gebeurt zullen de bezorgde ouders hun verantwoordelijkheid nemen en het raam laten repareren waarna zij alle kosten op de school zullen verhalen.

“Zo moeilijk kan het toch allemaal niet zijn? Waarom moet zoiets meer dan twee weken duren. Het gaat over een raam”, geeft een ouder aan.

Update 9 mei 2017 20:00 uur: Ouders hebben het raam met platen hout betimmerd, dit om te voorkomen dat er nog langer glas op het schoolplein komt.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.