10 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* Reuring 2017Preview Reuring: gedeeltelijke line-up Cityslam bekend gemaakt

Preview Reuring: gedeeltelijke line-up Cityslam bekend gemaakt

Purmerend – Op dinsdag 9 mei werd in P3 de preview Reuring 2017 gepresenteerd. Reuring vindt dit jaar plaats van donderdag 22 t/m zondag 25 juni. De kaartverkoop voor de voorstellingen met entree start op 15 mei. 

Rond de 130 mensen bezochten de preview. Bestuurslid Annette Rijser opende de avond met een presentatie over de vernieuwde koers van Reuring. Gedurende de avond gaf de organisatie een eerste indruk van het festivalprogramma door middel van interviews, filmpjes en live optredens.

Tijdens Tribute Night op zaterdagavond treedt Lisa Hordijk op. Hordijk, beter bekend als Lisa Lois (winnares X-factor in 2009) verkondigt tijdens haar sessie diverse nummers van Adèle.

Naast de acts die tijdens Reuring op diverse locaties in de stad te bewonderen zijn, werd natuurlijk ook gedeeltelijk de line-up van Cityslam bekend gemaakt. Niet alle artiesten werden genoemd. “Dat blijft nog even geheim”. Het grote openluchtfestival wordt dit jaar gehouden op zondag 25 juni, als vanouds in het Leeghwaterpark.

Gedeeltelijke Line-up Cityslam

  • Jeugd van tegenwoordig
  • Jona Fraser
  • Teske
  • Rilan and the Bombardiers
  • Diverse dj’s in amfitheater

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
63 %
8.5kmh
100 %
do
9 °
vr
11 °
za
13 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.