Preview Reuring: gedeeltelijke line-up Cityslam bekend gemaakt

Lisa Hordijk, Jeugd van Tegenwoordig en Jona Fraser van de partij

Purmerend – Op dinsdag 9 mei werd in P3 de preview Reuring 2017 gepresenteerd. Reuring vindt dit jaar plaats van donderdag 22 t/m zondag 25 juni. De kaartverkoop voor de voorstellingen met entree start op 15 mei. 

Rond de 130 mensen bezochten de preview. Bestuurslid Annette Rijser opende de avond met een presentatie over de vernieuwde koers van Reuring. Gedurende de avond gaf de organisatie een eerste indruk van het festivalprogramma door middel van interviews, filmpjes en live optredens.

Tijdens Tribute Night op zaterdagavond treedt Lisa Hordijk op. Hordijk, beter bekend als Lisa Lois (winnares X-factor in 2009) verkondigt tijdens haar sessie diverse nummers van Adèle.

Naast de acts die tijdens Reuring op diverse locaties in de stad te bewonderen zijn, werd natuurlijk ook gedeeltelijk de line-up van Cityslam bekend gemaakt. Niet alle artiesten werden genoemd. “Dat blijft nog even geheim”. Het grote openluchtfestival wordt dit jaar gehouden op zondag 25 juni, als vanouds in het Leeghwaterpark.

Gedeeltelijke Line-up Cityslam

  • Jeugd van tegenwoordig
  • Jona Fraser
  • Teske
  • Rilan and the Bombardiers
  • Diverse dj’s in amfitheater

 

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*