* WormerlandPurmerendRegionaalwonen

Purmerend mag niet bouwen in Neck (Wormerland)

Wormer – Gemeente Wormerland werkt niet mee aan de grensoverschrijdende bouwplannen van buurgemeente Purmerend. De motie van de VVD in Wormerland, waarin de partij voorstelt om de buurgemeente(n) nadrukkelijk te informeren dat de gemeente niet meewerkt aan de plannen van Purmerend, is op dinsdag 9 mei 2017 unaniem door de gemeenteraad aangenomen.

In de startnotitie “Ruimte voor Purmerend” heeft Purmerend aangegeven ook buiten haar gemeentegrenzen te zoeken naar woonlocaties. Neck en Wormerland zijn in deze notitie nadrukkelijk als optie opgenomen.

Al eerder nam de gemeenteraad van Waterland een afkeurende motie aan naar aanleiding van het initiatief van Purmerend. Ook deze motie werd met algemene stemmen aangenomen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....