* WormerlandPurmerendRegionaalwonen

Purmerend mag niet bouwen in Neck (Wormerland)

Wormer – Gemeente Wormerland werkt niet mee aan de grensoverschrijdende bouwplannen van buurgemeente Purmerend. De motie van de VVD in Wormerland, waarin de partij voorstelt om de buurgemeente(n) nadrukkelijk te informeren dat de gemeente niet meewerkt aan de plannen van Purmerend, is op dinsdag 9 mei 2017 unaniem door de gemeenteraad aangenomen.

In de startnotitie “Ruimte voor Purmerend” heeft Purmerend aangegeven ook buiten haar gemeentegrenzen te zoeken naar woonlocaties. Neck en Wormerland zijn in deze notitie nadrukkelijk als optie opgenomen.

Al eerder nam de gemeenteraad van Waterland een afkeurende motie aan naar aanleiding van het initiatief van Purmerend. Ook deze motie werd met algemene stemmen aangenomen.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.