6 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
Home* WormerlandPurmerend mag niet bouwen in Neck (Wormerland)

Purmerend mag niet bouwen in Neck (Wormerland)

Wormer – Gemeente Wormerland werkt niet mee aan de grensoverschrijdende bouwplannen van buurgemeente Purmerend. De motie van de VVD in Wormerland, waarin de partij voorstelt om de buurgemeente(n) nadrukkelijk te informeren dat de gemeente niet meewerkt aan de plannen van Purmerend, is op dinsdag 9 mei 2017 unaniem door de gemeenteraad aangenomen.

In de startnotitie “Ruimte voor Purmerend” heeft Purmerend aangegeven ook buiten haar gemeentegrenzen te zoeken naar woonlocaties. Neck en Wormerland zijn in deze notitie nadrukkelijk als optie opgenomen.

Al eerder nam de gemeenteraad van Waterland een afkeurende motie aan naar aanleiding van het initiatief van Purmerend. Ook deze motie werd met algemene stemmen aangenomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
5 °
80 %
2.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.