* KermisPurmerend

Kermis Purmerend – Onride Infinity

Purmerend – De Infinity op de Koemarkt blijft de gemoederen bezig houden. De reacties van de personen die uit de attractie komen zijn over het algemeen zeer positief. “Wat een beest deze machine, zo gaaf.”, geeft een bezoeker aan. 

“Purmerend heeft hiermee een primeur te pakken, want de attractie staat voor het eerst in Nederland”, zo stelt de gemeente Purmerend. Door anderen wordt dit betwijfeld, aangezien deze ook op het Oktoberfeest van Sittard stond verleden jaar.

Slinger 65 meter over de kop. 65 meter,, dat is net zo hoog als het gebouw Heel Europa in de Weidevenne. Maar of je van het uitzicht kunt genieten? Durf jij het aan? Voor wie het niet durft, heeft The Pyro / Funfair Master een filmpje gemaakt waarin je de rit kunt bekijken alsof je in de attractie zit. Een kaartje voor de Infinity kost 5 euro.

Zou u in deze attractie stappen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Foto: Screenshot Filmpje.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.