14.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* KermisKermis Purmerend - Onride Infinity

Kermis Purmerend – Onride Infinity

Purmerend – De Infinity op de Koemarkt blijft de gemoederen bezig houden. De reacties van de personen die uit de attractie komen zijn over het algemeen zeer positief. “Wat een beest deze machine, zo gaaf.”, geeft een bezoeker aan. 

“Purmerend heeft hiermee een primeur te pakken, want de attractie staat voor het eerst in Nederland”, zo stelt de gemeente Purmerend. Door anderen wordt dit betwijfeld, aangezien deze ook op het Oktoberfeest van Sittard stond verleden jaar.

Slinger 65 meter over de kop. 65 meter,, dat is net zo hoog als het gebouw Heel Europa in de Weidevenne. Maar of je van het uitzicht kunt genieten? Durf jij het aan? Voor wie het niet durft, heeft The Pyro / Funfair Master een filmpje gemaakt waarin je de rit kunt bekijken alsof je in de attractie zit. Een kaartje voor de Infinity kost 5 euro.

Zou u in deze attractie stappen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Foto: Screenshot Filmpje.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
14.4 ° C
15.1 °
13.3 °
82 %
4.9kmh
29 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.