14.3 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomeHart van de RegioAjaxkaarten gezocht: een ludieke actie!

Ajaxkaarten gezocht: een ludieke actie!

Purmerend – Het was 1992. De nog jonge Michel Prinsen ging toen samen met zijn vader naar de finale van Ajax tegen Torino. Een trip die nog lang in zijn herinnering zou blijven zitten. Toen bleek dat Ajax dit seizoen in de finale zou komen, was de beslissing snel gemaakt. De eigenaar van Multi-IJs wil dezelfde onvergetelijke roadtrip maken met zijn 16-jarige zoon Ticho.

De ochtend van dinsdag 16 mei 2017 zat Michel vroeg klaar achter de pc. Al snel kwam hij er achter dat je per naam waar de seizoenskaarten op staan, maar één kaart kon bestellen. Beide kaarten van de familie staan op de naam van Michel, wat betekende dat hij slechts één kaart in zijn winkelwagentje kon zetten. In de hoop later een tweede te kunnen bemachtigen, ging Michel voor een eerste kaart. Vlak voor het afrekenen ging alles mis. Zijn bestelling verdween uit zijn winkelwagentje en Michel kwam niet meer snel genoeg in de wachtrij. Het gevolg: geen kaarten.

Toch is hij vastbesloten om naar de finale in Zweden te gaan met zijn zoon. En daar heeft hij heel wat voor over:

“Toch wil ik er heen. Wat heb ik over voor twee kaartjes? Ik schep Ajax-ijs voor de Ajax-supporters in Zweden. Dat is geen probleem! AJAX! Of ik kom binnenkort met mijn ijskar naar de arena om daar ijs te scheppen voor iedereen. Of ben jij degene die mij aan 2 kaartjes helpt? Dan krijg je een jaar lang gratis ijs. Of ik schep met onze ijskar ijs voor jouw hele school”.

Heb je zelf een ander idee over een ijsvergoeding? Michel staat overal voor open! Wie helpt Michel Prinsen van Multi-IJs aan twee kaarten? Michel is te bereiken via telefoonnummer 0646136076

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.6 °
12.8 °
79 %
1.3kmh
95 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.