Wethouder Helm stopt in 2018 met politiek

Purmerend – Vorige maand gaf wethouder Krieger al aan te stoppen na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Enkele weken later komt wethouder Helm (58) met dezelfde mededeling. Afgelopen maandag heeft hij dit laten weten aan zijn partij en aan het college.

Helm zou in 2018 24 jaar actief geweest zijn in de lokale politiek, waarvan dan de laatste 8 jaar als wethouder. Helm begon in de lokale partij P’93 die opgericht werd door Elly Vos en Dirk Esveld. Hij is voor die partij 16 jaar raadslid geweest. De partij P’93 werd in 2010 omgedoopt tot Stadspartij. Vanaf dat moment is Helm wethouder met verschillende portefeuilles geweest.

Wethouder Helm geeft aan de huidige collegeperiode af te maken tot er een nieuwe coalitie is gevormd.

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*