PolitiekPurmerend

Wethouder Helm stopt in 2018 met politiek

Purmerend – Vorige maand gaf wethouder Krieger al aan te stoppen na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Enkele weken later komt wethouder Helm (58) met dezelfde mededeling. Afgelopen maandag heeft hij dit laten weten aan zijn partij en aan het college.

Helm zou in 2018 24 jaar actief geweest zijn in de lokale politiek, waarvan dan de laatste 8 jaar als wethouder. Helm begon in de lokale partij P’93 die opgericht werd door Elly Vos en Dirk Esveld. Hij is voor die partij 16 jaar raadslid geweest. De partij P’93 werd in 2010 omgedoopt tot Stadspartij. Vanaf dat moment is Helm wethouder met verschillende portefeuilles geweest.

Wethouder Helm geeft aan de huidige collegeperiode af te maken tot er een nieuwe coalitie is gevormd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.