Purmerend

Purmerend op 13e plaats geluksindex

Purmerend – Purmerend is op de 13e plaats gekomen op de geluksindex. Dit staat in de nieuwe Atlas voor gemeenten die vandaag is verschenen. Gemiddeld is 87% van de Nederlandse bevolking gelukkig; in steden is dat 85% en in niet-stedelijke gemeenten 89%. In Ede zijn de inwoners het gelukkigst. Het minst gelukkigst zijn de inwoners van Rotterdam

In de Atlas voor gemeenten worden de 50 grootste gemeenten van Nederland op 50 punten met elkaar vergeleken. Tevens bevat de Atlas veel ranglijsten waarmee de relatieve positie van een gemeente kan worden bepaald. De Atlas biedt zo een schat aan informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van de Nederlandse gemeenten.

Meer informatie op: https://www.atlasvoorgemeenten.nl

Bent u eigenlijk wel gelukkig in Purmerend?

  • Ja (58%, 26 Votes)
  • soms wel, soms niet (29%, 13 Votes)
  • nee (13%, 6 Votes)

Totaal aantal stemmers: 45

Laden ... Laden ...

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.