Purmerend op 13e plaats geluksindex

Purmerend – Purmerend is op de 13e plaats gekomen op de geluksindex. Dit staat in de nieuwe Atlas voor gemeenten die vandaag is verschenen. Gemiddeld is 87% van de Nederlandse bevolking gelukkig; in steden is dat 85% en in niet-stedelijke gemeenten 89%. In Ede zijn de inwoners het gelukkigst. Het minst gelukkigst zijn de inwoners van Rotterdam

In de Atlas voor gemeenten worden de 50 grootste gemeenten van Nederland op 50 punten met elkaar vergeleken. Tevens bevat de Atlas veel ranglijsten waarmee de relatieve positie van een gemeente kan worden bepaald. De Atlas biedt zo een schat aan informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van de Nederlandse gemeenten.

Meer informatie op: https://www.atlasvoorgemeenten.nl

Bent u eigenlijk wel gelukkig in Purmerend?

  • Ja (58%, 26 Votes)
  • soms wel, soms niet (29%, 13 Votes)
  • nee (13%, 6 Votes)

Total Voters: 45

Laden ... Laden ...

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*