Kilootje hennep in auto

Middenbeemster – Op donderdagmiddag, 18 mei 2017, hield de politie twee mannen aan wegens het voorhanden hebben van hennep. Het gaat om een man van 35 jaar uit Purmerend en 47-jarige Rotterdammer.

Omstreeks 15.20 uur zag de politie een personenauto rijden op de Westerhem in Middenbeemster. Bij controle kwam er een sterke henneplucht uit de auto. Op de vraag van de politie vertelde een van de inzittenden dat er een kilootje henneptoppen in de auto lag. De politie vond daarop een plastic boodschappentas met henneptoppen. De hennep en de auto werden in beslag genomen. De twee verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*