19.9 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* BijzonderPurmerendse vormgever lanceert mobiele game

Purmerendse vormgever lanceert mobiele game

Purmerend – De Purmerendse vormgever Bryan Suiker heeft een mobiele game gelanceerd. Running In The Park is een kunstproject. “Tegenwoordig is iedereen zo ongelooflijk druk bezig met zijn of haar online imago en profielen, likes, shares en dergelijke dat de scheidingslijn tussen de realiteit en de digitale wereld lijkt te vervagen. Privacy risico’s en publieke schande zijn zaken die steeds prominenter aanwezig worden in de samenleving.”, aldus Bryan. Met Running In The Park probeert Bryan dat op een spannende, leuke en mysterieuze manier aan de kaak te stellen.

Op het eerste gezicht oogt Running In The Park als een onschuldige arcade game. Het deed ons denken aan spellen zoals we die vroeger speelden op consoles als de NES en GameBoy. Als blauwe kat (met Apple watch!) probeer je de obstakels die je ervan weerhouden een afgetrainde kater te worden te ontwijken. Zo werkt de game en haal je de hoogste score.

Na Running In The Park een paar minuten gespeeld te hebben viel ons iets op. Een kleine, glitchende knop met daarop de tekst “VAULT” is verschenen onderaan het menu. Na hierop geklikt te hebben worden we aangestaard door de blauwe kat. De glinstering in zijn pixelige ogen maakt ons een tikkeltje ongemakkelijk. Onderaan het scherm verschijnt een numeriek toetsenbord waarvan we geen idee hebben wat we ermee moeten. De trailer van Running In The Park op YouTube liegt er niet om. Deze game verhult meer dan slecht die simpele arcade game… De game is op dit moment alleen nog beschikbaar voor IOS.

Download Running In The Park hieronder:
Running in the park.

Meer informatie over dit project en andere mooie projecten van Bryan Suiker: http://bryansuiker.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.9 ° C
21.1 °
18.9 °
63 %
4.9kmh
15 %
zo
20 °
ma
23 °
di
19 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.