Purmerend

Mysterieuze pieptoon houdt bewoners uit slaap

Purmerend – Bewoners van de Marathonstraat horen al een tijdje een mysterieuze pieptoon. De pieptoon die met intervallen komt zal sommige bewoners wakker houden.

De pieptoon heeft een bereik op de meter van 45 decibel. De pieptoon komt mogelijk van de bouwplaats van de nieuwe sporthal aan de van IJsendijkstraat. Een bewoner geeft aan dat het dan vannacht maar met de ramen dicht slapen wordt. Een andere bewoner wordt er horendol van. De gemeente geeft aan niets te kunnen doen. De politie gaat een kijkje nemen.

De video is opgenomen aan de achterzijde van de Marathonstraat op het fietspad Achterom.

Update: Inmiddels is de hoge pieptoon verdwenen. De milieu-inspecteur van de gemeente gaat vanavond nogmaals luisteren om er zeker van te zijn dat deze niet meer te horen is. Wat de toon veroorzaakte is onbekend.

Update: Inmiddels zijn er door de politiek partij AOV Purmerend vragen gesteld over dit onderwerp: Download

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Gemeente kan niets doen? Geluidshinder mag toch niet? Dient de gemeente niet te houden aan zorgplicht?

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: