De Verbeelding presenteert kindervoorstellingen nieuw theaterseizoen.

Purmerend – De Kleine Verbeelding is een theaterserie voor kleine (en grote) mensen. Theater gespeeld door gezelschappen die zich toeleggen op het maken van aansprekende en prikkelende voorstellingen speciaal voor de jeugd.

Voorstellingen zijn niet zomaar in woorden als `ja, leuk`, of `nee, saai` te vatten. Na afloop samen kletsen over een grapje, een spannende scène, bijzonder decor of enge muziek: die napret hoort bij het bezoeken van een voorstelling. Daarom raden wij altijd aan om samen de voorstelling te kijken en niet de kinderen bij de deur af te zetten en ze alleen naar binnen te laten gaan. Ook al zijn ze er misschien groot genoeg voor en al is het maar een uurtje. De leeftijdsaanduiding 2+ 4+ 8+ 10+ is een ondergrens en nooit de absolute bovengrens.

Nog vragen? Stel ze gerust via de mail info@theaterdeverbeelding.nl. Voor informatie over de jeugdvoorstellingen en het bestellen van kaarten kunt u terecht op de site van Theater De Verbeelding.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*