14.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* kinderenDe Verbeelding presenteert kindervoorstellingen nieuw theaterseizoen.

De Verbeelding presenteert kindervoorstellingen nieuw theaterseizoen.

Purmerend – De Kleine Verbeelding is een theaterserie voor kleine (en grote) mensen. Theater gespeeld door gezelschappen die zich toeleggen op het maken van aansprekende en prikkelende voorstellingen speciaal voor de jeugd.

Voorstellingen zijn niet zomaar in woorden als `ja, leuk`, of `nee, saai` te vatten. Na afloop samen kletsen over een grapje, een spannende scène, bijzonder decor of enge muziek: die napret hoort bij het bezoeken van een voorstelling. Daarom raden wij altijd aan om samen de voorstelling te kijken en niet de kinderen bij de deur af te zetten en ze alleen naar binnen te laten gaan. Ook al zijn ze er misschien groot genoeg voor en al is het maar een uurtje. De leeftijdsaanduiding 2+ 4+ 8+ 10+ is een ondergrens en nooit de absolute bovengrens.

Nog vragen? Stel ze gerust via de mail [email protected]. Voor informatie over de jeugdvoorstellingen en het bestellen van kaarten kunt u terecht op de site van Theater De Verbeelding.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.6 ° C
16.1 °
13.3 °
79 %
2kmh
2 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.