* kinderen* Theater* Uitgaan

De Verbeelding presenteert kindervoorstellingen nieuw theaterseizoen.

Purmerend – De Kleine Verbeelding is een theaterserie voor kleine (en grote) mensen. Theater gespeeld door gezelschappen die zich toeleggen op het maken van aansprekende en prikkelende voorstellingen speciaal voor de jeugd.

Voorstellingen zijn niet zomaar in woorden als `ja, leuk`, of `nee, saai` te vatten. Na afloop samen kletsen over een grapje, een spannende scène, bijzonder decor of enge muziek: die napret hoort bij het bezoeken van een voorstelling. Daarom raden wij altijd aan om samen de voorstelling te kijken en niet de kinderen bij de deur af te zetten en ze alleen naar binnen te laten gaan. Ook al zijn ze er misschien groot genoeg voor en al is het maar een uurtje. De leeftijdsaanduiding 2+ 4+ 8+ 10+ is een ondergrens en nooit de absolute bovengrens.

Nog vragen? Stel ze gerust via de mail info@theaterdeverbeelding.nl. Voor informatie over de jeugdvoorstellingen en het bestellen van kaarten kunt u terecht op de site van Theater De Verbeelding.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.