* Marken* wedstrijd

Het eiland van McDonald’s bij Marken. (Video)

Marken – In de Gouwzee aan de Bukdijk in Marken ligt voor de aankomende twaalf weken een tropisch eiland dat gebouwd is door McDonald’s. 350 winnaars aan de competitie mogen daar een dag verblijven. Elk weekend zal het daar feest zijn. Een winnaar mag maximaal 9 vrienden of vriendinnen meenemen om daar een dag te verblijven. McDonald’s noemt dit eiland het ‘Good Times Island’.

Burgers, friet en drankjes

Hoe een dagje Good Times Island er precies uitziet, vertelt McDonald’s nog niet. ‘Dat blijft een verrassing voor de gelukkige winnaars totdat zij daadwerkelijk voet aan wal zetten op het hagelwitte strand. In de ochtend meert de boot aan en na een unieke dag met allerlei spontane verrassingen varen zij weer terug. En natuurlijk ontbreekt het de gelukkigen niet aan de echte McDonald’s Good Times Hamburgers, frietjes en drankjes.’

Wil je meedoen? Dan kan dat hier: https://gti.mcdonalds.nl

Maar hoe ziet dat eiland er eigenlijk in het echt uit? Dirk Ernsting uit de Beemster nam vandaag samen met zijn vrouw Daniella een kijkje.

Kopfoto: Screenshot filmpje.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Een eiland DIE is gebouwd? Volgens mij het een eiland DAT is gebouwd.

    Dank! Het is gewijzigd. (red)

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: