* WeerRegionaal

KNMI geeft code geel af, wie gelooft dat nog?

Regionaal – Het KNMI geeft voor morgen (6 juni 2017) code geel af voor heel Nederland. Dinsdagmiddag trekt een lijn met buien van zuidwest naar noordoost over het land. Deze lijn gaat gepaard met onweer en windstoten tot ca. 70 km per uur.

Daarachter trekt de wind flink aan en worden er met name in de kustprovincies en het zuiden van het land zware windstoten verwacht rond 75 km/uur, in de kustgebieden 80-90 km/uur.

Op 22 februari 2017 en 29 mei 2017 gaf het KNMI ook code geel af. In de regio van Purmerend gebeurde er echter niets of was er heel weinig aan de hand. Daarom onze vraag: Gelooft u het allemaal nog?

Gelooft u het allemaal nog?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.