EvenementPurmerend

6e editie American car en bike event

Purmerend – Zondag 11 juni 2017, van 12 tot 17 uur is het weer zo ver. De 6e editie van het American car en bike event in Purmerend. Uiteraard hoopt de organisatie dat ook dit jaar het evenement weer net zo’n een succes zal worden als de voorgaande edities.

Ook dit jaar vind het evenement plaats op het evenemententerrein van de gemeente Purmerend aan de Purmerenderweg (kruising met de Westerweg). De organisatie gaat weer zijn uiterste best doen een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden.

USA2DAY

Er is een US markt met niet alleen kramen met USA-, car- en bikegerelateerde producten, er zijn ook veel meer kramen leuke artikelen, eten en drinken. En natuurlijk is er muziek! Ook voor de kinderen is er volop vermaak. Kortom een gezellige middag vol vermaak voor iedereen!

De markt vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Er is toiletgelegenheid aanwezig.

De entree is geheel gratis, hoewel een kleine donatie in één van de bussen op het terrein zeer op prijs wordt gesteld. Meer informatie op www.usa2day.nl.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.