17.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeEvenement6e editie American car en bike event

6e editie American car en bike event

Purmerend – Zondag 11 juni 2017, van 12 tot 17 uur is het weer zo ver. De 6e editie van het American car en bike event in Purmerend. Uiteraard hoopt de organisatie dat ook dit jaar het evenement weer net zo’n een succes zal worden als de voorgaande edities.

Ook dit jaar vind het evenement plaats op het evenemententerrein van de gemeente Purmerend aan de Purmerenderweg (kruising met de Westerweg). De organisatie gaat weer zijn uiterste best doen een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden.

USA2DAY

Er is een US markt met niet alleen kramen met USA-, car- en bikegerelateerde producten, er zijn ook veel meer kramen leuke artikelen, eten en drinken. En natuurlijk is er muziek! Ook voor de kinderen is er volop vermaak. Kortom een gezellige middag vol vermaak voor iedereen!

De markt vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Er is toiletgelegenheid aanwezig.

De entree is geheel gratis, hoewel een kleine donatie in één van de bussen op het terrein zeer op prijs wordt gesteld. Meer informatie op www.usa2day.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
20.1 °
16 °
73 %
1.8kmh
99 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.