Purmerendverkeer

Storing verkeerslichten Azielaan

Purmerend – “Door een storing aan de verkeerslichten staat momenteel een file op de Aziëlaan richting Gorslaan. De lichten bleven daar te kort op groen staan, waardoor de file ontstond. We hebben hiervoor een tijdelijke oplossing gevonden, waardoor de verkeerslichten inmiddels weer werken zoals het moet. De file zou hierdoor moeten afnemen, maar door de spits kan het alsnog drukker zijn dan normaal. Ondertussen werken we aan een definitieve oplossing voor dit probleem.”

Zo laat de gemeente Purmerend vandaag (woensdag 7 juni) op haar facebookpagina weten.

Rond 16:00 staat de file inderdaad tot de afrit van de A7

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....