OVPurmerend

Geen directe verbinding met ziekenhuis of centrum? Geef je mening aan EBS!

Purmerend – Via de facebookgroep Wij Weidevenners bereikten ons signalen dat inwoners van een aantal kwadranten het erg hinderlijk vinden dat er geen directe verbinding is vanuit hun wijk naar het ziekenhuis in Purmerend. Ook signalen over het ontbreken van directe verbindingen naar het centrum vanuit Weidevenne en andere wijken kwamen daarna bij ons binnen.

Inmiddels hebben wij contact met EBS opgenomen. Zij hebben aangegeven dat zij erg geholpen zijn als de omvang van dit probleem in kaart wordt gebracht. De resultaten worden dan meegenomen als suggestie voor toekomstige dienstregelingen.

Omdat de Weidevenne is opgesplitst in 4 grote kwadranten, inventariseren wij deze wijk vanuit 4 delen. De andere wijken worden in het geheel geïnventariseerd.

Wij vragen alle inwoners van Purmerend via onderstaand stemformulier aan te geven hoe zij de verbinding vanuit huis met het ziekenhuis en met het centrum ervaren. Tekstuele reacties die direct onder de post op de facebookpagina van Regio Purmerend geplaatst worden en reacties via de website worden ook doorgegeven aan EBS.

Dus wil je iets inbrengen? Stemmen maar! De resultaten worden 22 juni 2017 aan EBS overgedragen. Maximaal 2 antwoorden kunnen worden aangevinkt.

Hoe ervaart u de verbinding vanuit uw huis naar het ziekenhuis en het centrum van Purmerend?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Het is ook zeer wenselijk dat er vanuit de gehele Weidevenne een bushalte komt bij het winkelcentrum/treinstation. Nu is het niet mogelijk om dichtbij daar uit te stappen. Dus met andere woorden het zou wenselijk zijn dat lijn 308 via het winkelcentrum/treinstation gaat rijden.

  2. Ik moet geregeld met mijn zoontje (met een motoriek aandoening) naar het ziekenhuis vanuit weidevenne Amerika kwadrant. Ik heb niet altijd een auto ter beschikking en fietsen is dus motorisch niet mogelijk.
    Nu duurt de reis ruim 45 minuten en moet ik ook nog eens overstappen en gaat de bus maar 1x in het (half) uur, terwijl de zelfde reis op een fiets 10 minuten zal zijn. Bij mensen die naar een ziekenhuis gaan, kan men niet ervan uitgaan dat deze fysiek allemaal kunnen fietsen.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: