1.3 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
HomeOVGeen directe verbinding met ziekenhuis of centrum? Geef je mening aan EBS!

Geen directe verbinding met ziekenhuis of centrum? Geef je mening aan EBS!

Purmerend – Via de facebookgroep Wij Weidevenners bereikten ons signalen dat inwoners van een aantal kwadranten het erg hinderlijk vinden dat er geen directe verbinding is vanuit hun wijk naar het ziekenhuis in Purmerend. Ook signalen over het ontbreken van directe verbindingen naar het centrum vanuit Weidevenne en andere wijken kwamen daarna bij ons binnen.

Inmiddels hebben wij contact met EBS opgenomen. Zij hebben aangegeven dat zij erg geholpen zijn als de omvang van dit probleem in kaart wordt gebracht. De resultaten worden dan meegenomen als suggestie voor toekomstige dienstregelingen.

Omdat de Weidevenne is opgesplitst in 4 grote kwadranten, inventariseren wij deze wijk vanuit 4 delen. De andere wijken worden in het geheel geïnventariseerd.

Wij vragen alle inwoners van Purmerend via onderstaand stemformulier aan te geven hoe zij de verbinding vanuit huis met het ziekenhuis en met het centrum ervaren. Tekstuele reacties die direct onder de post op de facebookpagina van Regio Purmerend geplaatst worden en reacties via de website worden ook doorgegeven aan EBS.

Dus wil je iets inbrengen? Stemmen maar! De resultaten worden 22 juni 2017 aan EBS overgedragen. Maximaal 2 antwoorden kunnen worden aangevinkt.

Hoe ervaart u de verbinding vanuit uw huis naar het ziekenhuis en het centrum van Purmerend?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Het is ook zeer wenselijk dat er vanuit de gehele Weidevenne een bushalte komt bij het winkelcentrum/treinstation. Nu is het niet mogelijk om dichtbij daar uit te stappen. Dus met andere woorden het zou wenselijk zijn dat lijn 308 via het winkelcentrum/treinstation gaat rijden.

  2. Ik moet geregeld met mijn zoontje (met een motoriek aandoening) naar het ziekenhuis vanuit weidevenne Amerika kwadrant. Ik heb niet altijd een auto ter beschikking en fietsen is dus motorisch niet mogelijk.
    Nu duurt de reis ruim 45 minuten en moet ik ook nog eens overstappen en gaat de bus maar 1x in het (half) uur, terwijl de zelfde reis op een fiets 10 minuten zal zijn. Bij mensen die naar een ziekenhuis gaan, kan men niet ervan uitgaan dat deze fysiek allemaal kunnen fietsen.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.3 ° C
3.3 °
0 °
95 %
4.3kmh
44 %
do
4 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.