112Purmerend

Vechtpartij na verkeersruzie na aanrijding

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict / aanrijding op het Wormerplein in Purmerend. Na het incident ontstond er een vechtpartij tussen beide partijen.

Het incident was rond 16.50 uur op donderdag 8 juni 2017 . Veel mensen moeten dit gezien hebben. Getuigen die nog niet gesproken hebben met de politie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven is ook mogelijk: 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via het online tipformulier op politie.nl.

Na het incident is een van de bestuurders er vandoor gegaan. De politie heeft de man in de omgeving aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn. De andere bestuurder, een 26-jarige man uit Wormer, heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt wat er precies heeft plaats gevonden op het Wormerplein in Purmerend. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.