* Zaandam112

Vlogger Jaime slaat toe, zakkenrollers aangehouden

Zaandam – Op zaterdagmorgen (10 juni 2017) konden drie zakkenrollers op de Zaanse Schans worden aangehouden na een tip van de bekende vlogger Jaime van Gastel, die op verschillende plaatsen in het land met succes op zoek is naar zakkenrollers en deze bij de politie meldt.

Omstreeks 11.00 uur meldde Jaime dat hij op de Zaanse Schans liep en hier drie mannen in het oog had die probeerden op drukke plaatsen (rug)tassen van toeristen open te maken. De vlogger probeerde dit te filmen, maar de verdachten waren alert en keken steeds om zich heen. Nadat de getuige zijn eigen camera in zijn tas had opgeborgen, probeerden de verdachten zelfs hem te rollen.

De getuige waarschuwde de politie die op zijn aanwijzing drie verdachten konden aanhouden. Het ging om Roemenen van 42, 54 en 59 jaar oud. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en hier in verzekering gesteld.

Volg het kanaal Boevenspotter op YouTube hier: https://www.youtube.com/channel/UCQOOK3MJ0wNeMeyv7yKdETQ of zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/Boeven-Spotter-195034324301945/

Gekkenwerk…..

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.