* DuurzaamPurmerend

Open dag Solar Campus Purmerend

Purmerend – Op veler verzoek organiseert Vandebron op zaterdag 15 juli een gratis open dag bij Solar Campus Purmerend. Tijdens het bezoek, krijg je van een van de energiebronnen van Vandebron een persoonlijke rondleiding, kom je alles te weten over het grootste zonneveld van stedelijk Nederland én over de energie die ze daar zelf opwekken. Zo neem je onder andere een kijkje bij de 21.600 zonnepanelen, krijg je een duurzaam hapje en drankje, zijn er activiteiten en muziek voor het hele gezin én ontvang je een goed gevulde goodie bag! Kom je ook? Meld je dan aan voor de gratis open dag.

  • Rondleiding over het zonnepark
  • Activiteiten voor het hele gezin
  • bekijk alle 21.600 zonnepanelen
  • Goede muziek van de band
  • Duurzame hapjes en drankjes
  • Een goedgevulde goodiebag met lokale producten

Solar Campus Purmerend heeft een oppervlakte van 8,5 hectare, wat gelijk is aan maar liefst 19 voetbalvelden! Daarmee is het het grootste zonnepark in stedelijk gebied in Nederland. Met de ruim 21.000 zonnepanelen wordt stroom opgewekt voor 1400 huishoudens. En deze goeie energie wordt natuurlijk verkocht via Vandebron.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook naar de open dag van de Solar Campus op 15 juli a.s. Inschrijven kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zonneparade-vandebron-bij-solar-campus-purmerend-34798898442

Dat natuur en 21.600 zonnepanelen samen kunnen gaan bewijst onderstaand filmpje.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.