112Regionaal

Engelse klusjesmannen actief – bel direct politie

Wijdewormer – Op maandag 12 juni 2017 waren er in Neck (Wijdewormer) Engelstalige klusjesmannen actief. Zij bellen aan bij huizen waar geen auto voor de deur staat.  Zaterdag werd hetzelfde voertuig al staande gehouden in Enkhuizen. Nu verplaatsen ze zich dus door onze regio.

“Het zijn Irish workers afkomstig uit Groot Brittannie. Ze rijden in een witte Mercedesbus, met een Engelse kentekenplaat eindigend op VCG.  Er zijn diverse meldingen over deze klussers binnen gekomen en ze zijn bekend bij de politie Amsterdam in verband met horizontale fraude. De namen van deze individuen zijn bekend. Ze zijn afkomstig van één en dezelfde familie”, aldus één van de wijkagenten van de gemeente Wormerland. Hij roept inwoners van onze regio op om direct contact op te nemen met de politie zodra deze bus wordt gesignaleerd.

De klusjesmannen voeren klussen uit -zoals het reinigen van de dakgoot- en presenteren vervolgens een torenhoge rekening. Als ze een bewoner thuis aantreffen, geven ze onderstaand visitekaartje af.

 

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. In de tekst staat dat ze in een Mercedes bus zouden rijden. Echter de foto laat toch echt een Ford Transit zien

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: