112Purmerend

Aanrijding na vechtpartij in Purmerend

Purmerend – Agenten kregen zaterdag rond 00.15 uur een melding dat er werd gevochten tussen een aantal personen op de Schoffelstraat in Purmerend. Onderweg naar deze melding stuitten agenten op een eenzijdige aanrijding.

Uit onderzoek is gebleken dat beide incidenten met elkaar te maken hebben. Na de vechtpartij is een van de personen weggereden in een auto. Het slachtoffer is meer dan vermoedelijk in de auto onwel geworden. De auto is op de Van Osweg in Purmerend tegen een lantaarnpaal en de vangrail tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met flinke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om een 26-jarige man. De politie onderzoekt of de man het letsel heeft opgelopen bij de eenzijdige aanrijding of bij de vechtpartij.

Op de locatie van de vechtpartij heeft de politie twee mannen van 26 en 28 jaar aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar wat er zich precies heeft afgespeeld. De rol van de betrokken personen zal worden onderzocht. Getuigen of mensen met andere informatie kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan op nummer; 0900 – 8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.