14.5 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home112Aanrijding na vechtpartij in Purmerend

Aanrijding na vechtpartij in Purmerend

Purmerend – Agenten kregen zaterdag rond 00.15 uur een melding dat er werd gevochten tussen een aantal personen op de Schoffelstraat in Purmerend. Onderweg naar deze melding stuitten agenten op een eenzijdige aanrijding.

Uit onderzoek is gebleken dat beide incidenten met elkaar te maken hebben. Na de vechtpartij is een van de personen weggereden in een auto. Het slachtoffer is meer dan vermoedelijk in de auto onwel geworden. De auto is op de Van Osweg in Purmerend tegen een lantaarnpaal en de vangrail tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met flinke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om een 26-jarige man. De politie onderzoekt of de man het letsel heeft opgelopen bij de eenzijdige aanrijding of bij de vechtpartij.

Op de locatie van de vechtpartij heeft de politie twee mannen van 26 en 28 jaar aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar wat er zich precies heeft afgespeeld. De rol van de betrokken personen zal worden onderzocht. Getuigen of mensen met andere informatie kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan op nummer; 0900 – 8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
76 %
1.8kmh
16 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.