6.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home112Aangehouden na conflictsituatie

Aangehouden na conflictsituatie

Volendam – De politie heeft zaterdagavond een 20- jarige man uit Edam aangehouden na een conflict waarbij een persoon gewond raakte.

Zaterdagavond bleek bij een grote groep jongeren aanwezig te zijn. Vermoedelijk ontstond een conflict, waar steeds meer mensen op af kwamen. Een van hen, een 20-jarige man probeerde met zijn auto weg te komen van De Paardrijder (straat in Volendam. red.), hetgeen een verkeersgevaarlijke situatie opleverde. Hierop werd hij aangesproken door omstanders die probeerden te voorkomen dat hij wegreed in het publiek. De motor van de auto sloeg af. Toen de motor kennelijk ineens wel aansloeg, schoot de auto ervandoor en bleef iemand aan de auto vasthangen en werd hij een eind meegesleurd. Deze persoon raakte hierbij gewond, maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

De politie heeft de bestuurder van het incident zaterdag aangehouden en ingesloten om de toedracht helder te krijgen. Inmiddels is een aantal getuigen gehoord door de politie en meerdere namen van  getuigen zijn bekend. De politie zal actief deze getuigen gaan benaderen om de exacte toedracht van dit incident  goed in kaart te kunnen brengen.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.2 °
6.1 °
76 %
7.6kmh
100 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.