Purmerendverkeer

Defect Kooimanbrug

Purmerend – Na het defect van vanmiddag aan de Jan Blankenbrug, is nu ook de Kooimanbrug aan de beurt. Door de warmte kan de brug niet geopend worden voor het scheepsverkeer. Sommige boten wachten al drie uur op doorgang.

In opdracht van de gemeente wordt de brug nu gekoeld.

Update 19:17: Inmiddels is het koelen van de brug gestopt. Toch zal er morgenochtend pas worden geprobeerd of de brug open kan, omdat het risico te groot is dat de brug niet meer gesloten kan worden voor het autoverkeer. De nachtkoelte zal de brug verder moeten koelen.

 

foto’s: Haico Kats

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.