15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerendNK Schermen Senioren op 24 en 25 juni 2017 in de Vaart

NK Schermen Senioren op 24 en 25 juni 2017 in de Vaart

Purmerend – Zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 is Sporthal “De Vaart” aan de Koggenland 88 te Purmerend het strijdtoneel voor het Nederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor Teams. Ook dit jaar organiseert Schermvereniging En Cavant uit Purmerend in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS) dit sportevenement.

Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met deze sport en te zien hoe de duellerende teams op een sportieve manier van elkaar proberen te winnen.

De schermers van Schermvereniging En Cavant nemen uiteraard ook deel aan dit evenement:  Martijn de Haas, Edgar Jainathsingh en Mees de Vries zullen zaterdag deelnemen op floret. Op zondag zullen Martijn & Mees samen deelnemen met Rick Spiegelenburg & Leo de Haas om op degen een gooi te doen naar een mooi resultaat.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe dit er in de praktijk uitziet dan nodigt de vereniging u van harte uit om de schermers aan te komen moedigen in Sporthal “De Vaart” en is op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur open voor publiek. Toegang is gratis.

De vrijwilligers van Schermvereniging En Cavant staan u tijdens het toernooi graag te woord om het een en ander uit te leggen. Zij zijn makkelijk te herkennen tussen de witte uitrusting van de schermers aan hun blauwe clubshirts met het logo van de vereniging en sponsor Intersport Theo Tol Volendam.

Schermvereniging En Cavant is een schermvereniging waar iedereen van harte welkom is die kennis wil maken met de schermsport. De leden kunnen zich ontwikkelen tot ieder gewenst sport niveau. De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond.

Voor meer informatie over Schermvereniging En Cavant verwijzen we u naar de website www.encavant.nl  of volg Schermvereniging En Cavant op Facebook.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.