112Purmerend

Ongeluk door slecht wegdek aan Wagenbeurs

Purmerend – Aan de Wagenbeurs is vanmiddag (20 juni 2017) een ongeluk met een brommer ontstaan door slecht wegdek. De brommer kwamen ten val door een losliggende tegel. De tegel in het wegdek klapte ineens omhoog waardoor de bestuurder een salto maakte over zijn stuur. 

De bestuurder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht en de andere opzittende is ter plaatse geholpen door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen. De politie heeft reeds de gemeente Purmerend gecontacteerd over dit stuk wegdek. Het wegdek is thans tijdelijk afgesloten.

Update bericht: Het wegdek is reeds door de gemeente Purmerend hersteld.

Foto’s: Haico Kats.

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.