* Reuring 2017EvenementRegionaal

Opbouw Reuring Leeghwaterpark in volle gang

Purmerend – De 16e editie van Reuring is thans in volle opbouw in het Leeghwaterpark. De organisatie zet weer alles op alles om vanaf a.s. donderdag tot en met zondag het festival tot een succes te maken. Parkcoördinator Melvin Smid geeft aan: “Reuring is een soort virus waar je niet vanaf komt.”

Dit jaar zet de organisatie hoog in op duurzaamheid. “Zo is de stroom die we nodig hebben voor de acts in het Zwoele Groen voorzien van een hybride aggregaat. De benodigde stroom wordt zoveel mogelijk opgewekt door zonnepanelen. Ook het afval wordt dit jaar duurzaam gescheiden. De Graaf Afvalbeheer uit Purmerend maakt dit voor ons mogelijk. Er zijn wat veranderingen met de jaren ervoor. Zo is er maar één ingang aan het begin van de Purmerenderweg bij Kinderboerderij De Ridder. We gaan er weer voor.”

Reuring is van 22 t/m 25 juni door geheel Purmerend. Kijk voor het volledige programma op: www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.