5.8 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendIntermaris en Bouwbedrijf Noordersluis tekenen contract 66 appartementen Kop West 

Intermaris en Bouwbedrijf Noordersluis tekenen contract 66 appartementen Kop West 

Hoorn / Purmerend – Op 20 juni bekrachtigden Bouwbedrijf Noordersluis en Intermaris hun samenwerking met de ondertekening van de overeenkomst voor de bouw van 66 appartementen in Kop West te Purmerend. Het is één van de eerste projecten van Intermaris waarbij de aannemer verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de realisatie van de woningen. 

Jongeren- en starterswoningen

Purmerend krijgt er een nieuw stukje stad bij: Kop West. Het is de laatste uitbreidingslocatie van de wijk Weidevenne. Door de ligging nabij het centrum van Purmerend en de ontsluiting van de A7 is de locatie uitermate geschikt voor jongeren en starters. Met de bouw van 66 sociale huur appartementen, waaronder studio’s en twee- en driekamerappartementen, voorziet Intermaris in een groeiende behoefte aan betaalbare woningen voor kleine huishoudens. Deze kleinere appartementen vormen een mooie aanvulling op de woonvoorraad van Intermaris. Er worden 29 woningen verhuurd aan Purmerendse jongeren tot 26 jaar. De overige woningen zijn geschikt voor zowel starters als één- en tweepersoonshuishoudens. De bouw start naar verwachting begin 2018.

Nieuwe vorm van samenwerken

Het is de eerste keer dat de Bouwbedrijf Noordersluis en Intermaris samenwerken. De verantwoordelijkheid voor zowel het ontwerp als de realisatie ligt bij Bouwbedrijf Noordersluis. Intermaris stelt vooraf randvoorwaarden waarbinnen het project gerealiseerd moet worden en vervult een toetsende rol. Intermaris kiest steeds vaker voor een dergelijke rolverdeling om optimaal te kunnen profiteren van de kennis en kunde van de markt.

Belangstellenden

Belangstellenden voor deze appartementen kunnen zich inschrijven via Woningmatch Waterland https://www.woonmatchwaterland.nl. De woningen worden hier eind 2017 gepubliceerd.

Foto: aangeleverd door Intermaris.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.8 ° C
7.3 °
5 °
80 %
6.3kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.