* Reuring 2017Evenement

Reuring 2017 Kidz middag (fotoverslag)

Purmerend – In het Leeghwaterpark was er vanmiddag voor de kinderen genoeg te doen.  Zo kwam de beroemde Fiepbus langs die verleden jaar niet kon komen wegens pech. Poppenspeler Lejo toverde met zijn handen allerlei vreemde wezens.

Pip en Pelle gaven acte de presence met een doldwaas avontuur. Hakim gaf een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. En er was nog veel meer.

Vanavond gaat Reuring in het Leeghwaterpark los met een LATIN-SALSA AVOND. Een van de top percussionisten van Europa Nils Fischer verzamelt speciaal voor de Reuring Latin-Salsa avond Descarga Timbera om zich heen. Samen met de gezellige band Sabroso zijn dit de ingrediënten voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond!

Morgen, zaterdag 24 juni 2017, fleurt Reuring 2017 de binnenstad van Purmerend op met de straat theaterdag.

Meer informatie over het programma op www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.