Straattheaterdag in Purmerend

Purmerend – Vanmiddag werd de binnenstad van Purmerend overspoeld door artiesten en theatermakers. Perky en Fiddle zijn twee tuinkabouters, die erg ongelukkig zijn met hun monotone, voorbestemde leven. 

Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Het Spaanse La Bella Tour vertelt het verhaal over twee clowns, die na hun gloriedagen waarbij ze het hart van het circusspektakel vormden nu enkel nog het circus meedragen in hun dromen. En er was nog veel meer te beleven. U heeft nog tot 17:30 uur om van dit spektakel in de binnenstad te kunnen genieten.

Vanavond gaat Reuring 2017 door in het Leeghwaterpark. Met twee tributebands: Zeno – Tribute to Toto en Purple Project – Prince Tribute. De avond wordt om 22:30 uur afgesloten door Lisa Loïs sings Adele.

Meer informatie op www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke.

–einde selectie–

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*