22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home* Reuring 2017Straattheaterdag in Purmerend

Straattheaterdag in Purmerend

Purmerend – Vanmiddag werd de binnenstad van Purmerend overspoeld door artiesten en theatermakers. Perky en Fiddle zijn twee tuinkabouters, die erg ongelukkig zijn met hun monotone, voorbestemde leven. 

Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Het Spaanse La Bella Tour vertelt het verhaal over twee clowns, die na hun gloriedagen waarbij ze het hart van het circusspektakel vormden nu enkel nog het circus meedragen in hun dromen. En er was nog veel meer te beleven. U heeft nog tot 17:30 uur om van dit spektakel in de binnenstad te kunnen genieten.

Vanavond gaat Reuring 2017 door in het Leeghwaterpark. Met twee tributebands: Zeno – Tribute to Toto en Purple Project – Prince Tribute. De avond wordt om 22:30 uur afgesloten door Lisa Loïs sings Adele.

Meer informatie op www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.