* Reuring 2017* Theater

Straattheaterdag in Purmerend

Purmerend – Vanmiddag werd de binnenstad van Purmerend overspoeld door artiesten en theatermakers. Perky en Fiddle zijn twee tuinkabouters, die erg ongelukkig zijn met hun monotone, voorbestemde leven. 

Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Het Spaanse La Bella Tour vertelt het verhaal over twee clowns, die na hun gloriedagen waarbij ze het hart van het circusspektakel vormden nu enkel nog het circus meedragen in hun dromen. En er was nog veel meer te beleven. U heeft nog tot 17:30 uur om van dit spektakel in de binnenstad te kunnen genieten.

Vanavond gaat Reuring 2017 door in het Leeghwaterpark. Met twee tributebands: Zeno – Tribute to Toto en Purple Project – Prince Tribute. De avond wordt om 22:30 uur afgesloten door Lisa Loïs sings Adele.

Meer informatie op www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke.

–einde selectie–


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.