112Purmerend

Aangehouden na ernstige mishandeling op Reuring festival

Purmerend – De politie heeft zondagavond, 25 juni 2017,  een 16-jarige jongen uit Purmerend aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een plaatsgenoot.

Beveiligingspersoneel meldde bij de politie dat er een vechtincident was geweest in het Leeghwaterpark en dat zij een verdachte hadden aangehouden. De politie trof als verdachte een 16-jarige jongen uit Purmerend aan die volgens getuigen een 17-jarige plaatsgenoot had mishandeld.

De 17-jarige Purmerender werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd, omdat hij vermoedelijk ernstig hoofdletsel had opgelopen. De 16-jongen werd aangehouden en door de politie ingesloten op het politiebureau.

De politie onderzoekt de toedracht van dit geweldsincident.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.