18.9 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home1122 Purmerenders verdacht: cocaïnesmokkel en omkoping douaniers

2 Purmerenders verdacht: cocaïnesmokkel en omkoping douaniers

Schiphol – Tijdens een meerdaags proces bij de rechtbank op Schiphol staan zes verdachten terecht voor cocaïnesmokkel uit Zuid-Amerika en omkoping van douaniers. De zitting begon afgelopen vrijdag (23 juni 2017) en duurt tot en met 6 juli. Op donderdag 29 juni zal de officier van justitie van het Openbaar Ministerie Noord-Holland het requisitoir voordragen. Dan wordt duidelijk van welke feiten het OM de zes personen precies verdenkt en welke straffen in de ogen van het OM passend zijn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.9 ° C
20 °
17.8 °
67 %
0.9kmh
60 %
wo
21 °
do
20 °
vr
22 °
za
21 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.