* MaatschappijPurmerend

Jongerencentrum Columbuzz gaat (tijdelijk) verhuizen!

Purmerend – Jongerencentrum Columbuzz is onderdeel van Clup Welzijn en Wijkplein Weidevenne en bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Het gebouw in de Weidevenne, tegenover het winkelcentrum en het treinstation biedt jongeren de mogelijkheid om te poolen, tafelvoetballen, tafeltennissen, tv kijken, gamen, of gewoon lekker kletsen aan de (alcoholvrije) bar! Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die jongeren zelf bedenken en uitvoeren, zoals een voetbaltoernooi,  BootCamp en disco.

Na tien fijne en plezierige jaren krijgt Columbuzz eindelijk een stenen voorziening. Namelijk, op de benedenverdieping van een appartementencomplex dat gebouwd zal worden op de huidige locatie. Tijdens de bouw zal iets meer dan de helft van het huidige pand van Columbuzz een klein stukje verplaatst worden naar aan de overkant van de Australiëlaan. Het adres blijft gelijk.

In verband met deze verplaatsing is Columbuzz gesloten van vrijdag 30 juni 19.00 uur tot en met woensdag 12 juli.

Vanaf donderdag 13 juli 16.00 uur zijn alle jongeren van 10 t/m 19 jaar van harte welkom op onze nieuwe ‘tijdelijke’ locatie! De openingstijden blijven gelijk namelijk: dinsdag van 16.00 – 21.00 uur, woensdag van 13.00 – 21.00 uur, donderdag van 16.00-21.00 uur en vrijdag van 16.00-22.30 uur. Houd voor de zomeropeningstijden onze website in de gaten

Kijk voor meer informatie op  www.clup.nl,  bel 0299 480 630 of mail naar Daniëlle Karsten, jongerenwerker, [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.