15.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home* MaatschappijJongerencentrum Columbuzz gaat (tijdelijk) verhuizen!

Jongerencentrum Columbuzz gaat (tijdelijk) verhuizen!

Purmerend – Jongerencentrum Columbuzz is onderdeel van Clup Welzijn en Wijkplein Weidevenne en bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Het gebouw in de Weidevenne, tegenover het winkelcentrum en het treinstation biedt jongeren de mogelijkheid om te poolen, tafelvoetballen, tafeltennissen, tv kijken, gamen, of gewoon lekker kletsen aan de (alcoholvrije) bar! Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die jongeren zelf bedenken en uitvoeren, zoals een voetbaltoernooi,  BootCamp en disco.

Na tien fijne en plezierige jaren krijgt Columbuzz eindelijk een stenen voorziening. Namelijk, op de benedenverdieping van een appartementencomplex dat gebouwd zal worden op de huidige locatie. Tijdens de bouw zal iets meer dan de helft van het huidige pand van Columbuzz een klein stukje verplaatst worden naar aan de overkant van de Australiëlaan. Het adres blijft gelijk.

In verband met deze verplaatsing is Columbuzz gesloten van vrijdag 30 juni 19.00 uur tot en met woensdag 12 juli.

Vanaf donderdag 13 juli 16.00 uur zijn alle jongeren van 10 t/m 19 jaar van harte welkom op onze nieuwe ‘tijdelijke’ locatie! De openingstijden blijven gelijk namelijk: dinsdag van 16.00 – 21.00 uur, woensdag van 13.00 – 21.00 uur, donderdag van 16.00-21.00 uur en vrijdag van 16.00-22.30 uur. Houd voor de zomeropeningstijden onze website in de gaten

Kijk voor meer informatie op  www.clup.nl,  bel 0299 480 630 of mail naar Daniëlle Karsten, jongerenwerker, [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.7 ° C
16.7 °
14.4 °
74 %
2.7kmh
68 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.