3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
HomeEvenementShopping Night: winkels binnenstad tot 23:00 geopend

Shopping Night: winkels binnenstad tot 23:00 geopend

Purmerend – Aanstaande vrijdag (avond) 30 juni organiseren de winkeliers in de binnenstad van Purmerend de eerste Shopping Night! Met entertainment van brassbands tot cocktailshakers en van dance crews tot straatartiesten staat het Stadje op zijn kop in het thema ‘Caribbean’.

De winkels in de binnenstad en in het Eggert presenteren de leukste collecties, acties en aanbiedingen en zijn open tot 23:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.