16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomeEvenementSport & Spel in binnenstad Purmerend

Sport & Spel in binnenstad Purmerend

Purmerend – Op 1 juli organiseert het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend voor de derde keer het “Sport & Spel evenement in de binnenstad van Purmerend. Er zijn veel leuke en sportieve attracties om aan mee te doen of gewoon om naar te kijken.

Blopjumpen, circus, sprinkkussens, pannavoetbal en meer..

Naast de Melkwegbrug kunnen de waaghalzen blopjumpen! Laat je meters hoog en ver lanceren om vervolgens in het Noord-Hollands kanaal te landen. Op de Kaasmarkt is het circus weer aanwezig en kan er gevoetbald worden op een pannaveldje. Voor de kids is er weer het een springkussen en wervelwindspel, gesponsord door de Regiobank. In het Eggert Winkelcentrum voor de WE kun je lekker swingen op de elektronische dansmatten. Wie durft? In de Schoolsteeg kun je proberen doelpunten te scoren met het zogenaamde “gatenvoetbalspel”.

Op de Koemarkt is veel te doen dit jaar. Er is een grote hindernisbaan, een stormbaan en er staat een groot springkussen. Je kunt meedoen aan divers honk- en basketbal-activiteiten. Zo staat er een echte “slagkooi” opgesteld. Wie slaat de bal het verst? Op een groot podium zijn diverse dansoptredens en laten meerdere DJ’s hun klanken horen. Door de winkelstraten kan er bovendien gekorfbald worden.

Het Sport & Spel evenement is op zaterdag 1 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

Foto: Michel Spekkers, Sport en Spel evenement 2016.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.