EvenementPurmerend

Sport & Spel in binnenstad Purmerend

Purmerend – Op 1 juli organiseert het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend voor de derde keer het “Sport & Spel evenement in de binnenstad van Purmerend. Er zijn veel leuke en sportieve attracties om aan mee te doen of gewoon om naar te kijken.

Blopjumpen, circus, sprinkkussens, pannavoetbal en meer..

Naast de Melkwegbrug kunnen de waaghalzen blopjumpen! Laat je meters hoog en ver lanceren om vervolgens in het Noord-Hollands kanaal te landen. Op de Kaasmarkt is het circus weer aanwezig en kan er gevoetbald worden op een pannaveldje. Voor de kids is er weer het een springkussen en wervelwindspel, gesponsord door de Regiobank. In het Eggert Winkelcentrum voor de WE kun je lekker swingen op de elektronische dansmatten. Wie durft? In de Schoolsteeg kun je proberen doelpunten te scoren met het zogenaamde “gatenvoetbalspel”.

Op de Koemarkt is veel te doen dit jaar. Er is een grote hindernisbaan, een stormbaan en er staat een groot springkussen. Je kunt meedoen aan divers honk- en basketbal-activiteiten. Zo staat er een echte “slagkooi” opgesteld. Wie slaat de bal het verst? Op een groot podium zijn diverse dansoptredens en laten meerdere DJ’s hun klanken horen. Door de winkelstraten kan er bovendien gekorfbald worden.

Het Sport & Spel evenement is op zaterdag 1 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

Foto: Michel Spekkers, Sport en Spel evenement 2016.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Er is niet 1 DJ maar meerdere DJ’s.

    Redactie: Dank Jeroen. Aanpassing is gemaakt. ^RK

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: