Paul van Meekeren nieuwe lijsttrekker D66

Purmerend – De leden van D66 afdeling Groot Waterland hebben hun lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. In Purmerend is Paul van Meekeren gekozen als lijsttrekker. Hij won de interne verkiezingsstrijd van zijn fractiegenoot Mark Intres. Na de zomervakantie kunnen andere kandidaten voor de lijst zich aanmelden. 
Paul van Meekeren (48) maakt sinds 2010 deel uit van de fractie van D66 in Purmerend. Van Meekeren woont in de Weidevenne en is werkzaam in het bedrijfsleven. Hij is lid van de gemeenteraad sinds 2014 en was eerder commissielid en voorzitter van de Afdeling Purmerend van D66 (nu deelafdeling van D66 Groot-Waterland).

“De lange wachtlijst voor sociale huurwoningen is mij een doorn in het oog. In dit segment zit de grootste krapte en ik vind dat daar wat aan moet gebeuren”, zegt Van Meekeren. “En als we niet willen afstevenen op een aarde die te veel opwarmt, moeten we daar allemaal iets tegen doen, ook in Purmerend. Als lijsttrekker van D66 Purmerend zie ik het als mijn plicht om me daar naar vol vermogen voor in te zetten. Ik ben de leden van D66 Purmerend dan ook dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.”Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*