15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerendPaul van Meekeren nieuwe lijsttrekker D66

Paul van Meekeren nieuwe lijsttrekker D66

Purmerend – De leden van D66 afdeling Groot Waterland hebben hun lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. In Purmerend is Paul van Meekeren gekozen als lijsttrekker. Hij won de interne verkiezingsstrijd van zijn fractiegenoot Mark Intres. Na de zomervakantie kunnen andere kandidaten voor de lijst zich aanmelden. 
Paul van Meekeren (48) maakt sinds 2010 deel uit van de fractie van D66 in Purmerend. Van Meekeren woont in de Weidevenne en is werkzaam in het bedrijfsleven. Hij is lid van de gemeenteraad sinds 2014 en was eerder commissielid en voorzitter van de Afdeling Purmerend van D66 (nu deelafdeling van D66 Groot-Waterland).

“De lange wachtlijst voor sociale huurwoningen is mij een doorn in het oog. In dit segment zit de grootste krapte en ik vind dat daar wat aan moet gebeuren”, zegt Van Meekeren. “En als we niet willen afstevenen op een aarde die te veel opwarmt, moeten we daar allemaal iets tegen doen, ook in Purmerend. Als lijsttrekker van D66 Purmerend zie ik het als mijn plicht om me daar naar vol vermogen voor in te zetten. Ik ben de leden van D66 Purmerend dan ook dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.