COW’s cruisen door Waterland

Purmerend – Zo’n 70 man uit alle delen van Nederland maakten zich klaar voor de 5e editie van Cruisen door Waterland. De dag is georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 4 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door Waterland cruisen. 

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht gaat naar Ilpendam en via het Waterlandse naar Monnickendam, Volendam, Edam, Middelie, Kwadijk en als laatste punt het clubhuis in de Zuid-Oost Beemster waar de dag van de vrienden werd afgesloten met een barbeque.

Foto’s: Rob Klaucke

–einde selectie–

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*