COW’s cruisen door Waterland

Purmerend – Zo’n 70 man uit alle delen van Nederland maakten zich klaar voor de 5e editie van Cruisen door Waterland. De dag is georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 4 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door Waterland cruisen. 
  • Flyer PRIKNICK

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht gaat naar Ilpendam en via het Waterlandse naar Monnickendam, Volendam, Edam, Middelie, Kwadijk en als laatste punt het clubhuis in de Zuid-Oost Beemster waar de dag van de vrienden werd afgesloten met een barbeque.

Foto’s: Rob Klaucke

–einde selectie–

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*