EvenementPurmerend

COW’s cruisen door Waterland

Purmerend – Zo’n 70 man uit alle delen van Nederland maakten zich klaar voor de 5e editie van Cruisen door Waterland. De dag is georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 4 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door Waterland cruisen. 

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht gaat naar Ilpendam en via het Waterlandse naar Monnickendam, Volendam, Edam, Middelie, Kwadijk en als laatste punt het clubhuis in de Zuid-Oost Beemster waar de dag van de vrienden werd afgesloten met een barbeque.

Foto’s: Rob Klaucke

–einde selectie–

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.