112Purmerend

Onderzoek: poging woninginbraak Lepelaarpark

Purmerend – Op maandag 8 mei hebben drie personen geprobeerd in te breken in een woning aan het Lepelaarpark in Purmerend.

De bewoner kwam rond 14.45 uur de straat inrijden en zag dat er een man voor de deur van zijn woning stond. Toen de man de bewoner zag, rende hij direct weg. Niet veel later kwamen er nog twee mannen tevoorschijn die ook wegrenden. De mannen renden naar een auto (zilvergrijze VW Golf of Polo), stapten hierin en reden weg in de richting van de P.J. Oudlaan. Daarna is de bewoner het drietal uit het oog verloren. Toen de man bij zijn woning kwam, zag hij braakschade aan de voordeur. Ook trof hij braakschade aan, aan de schuifdeur aan de achterzijde van de woning. Tot slot bleek ook de tuindeur te zijn opengebroken.

Het slachtoffer kon de drie mannen als volgt omschrijven;

– Licht getint uiterlijk;
– Droegen grijs/zwarte kleding;
– Normaal postuur;
– Ongeveer 20 jaar;
– Tussen de 1,70 en 1,75 meter.

Op bewakingsbeelden is één van de drie verdachte en de zilvergrijze VW te zien.

Heeft u een tip over deze zaak?

Herkent u de man op het bewakingsbeeld of heeft u iets gezien? Laat het de politie weten via het tipformulier of neem contact op via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Zaaknummer: 2017093808

—-eind—-


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.