* Zaandam112

Purmerender verwond door mes

Zaandam – Woensdagavond (5 juli 2017) werd een 21-jarige man uit Purmerend in een pand aan de Slachthuisstraat het slachtoffer van een geweldsincident. Het slachtoffer werd door een 63-jarige Amsterdammer verwond met een mes. De Amsterdammer werd aangehouden.

Rond 21.50 uur werd de politie gealarmeerd met de melding dat het slachtoffer zou zijn neergestoken. Toen de agenten arriveerden, bleken de verwondingen van de man gelukkig mee te vallen. Het slachtoffer vertelde dat de dader nog in het pand was. De politie sommeerde de man om naar buiten te komen alwaar hij werd aangehouden.

Het slachtoffer werd nagekeken door de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar dit incident.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.