14.4 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home* ZaandamPurmerender verwond door mes

Purmerender verwond door mes

Zaandam – Woensdagavond (5 juli 2017) werd een 21-jarige man uit Purmerend in een pand aan de Slachthuisstraat het slachtoffer van een geweldsincident. Het slachtoffer werd door een 63-jarige Amsterdammer verwond met een mes. De Amsterdammer werd aangehouden.

Rond 21.50 uur werd de politie gealarmeerd met de melding dat het slachtoffer zou zijn neergestoken. Toen de agenten arriveerden, bleken de verwondingen van de man gelukkig mee te vallen. Het slachtoffer vertelde dat de dader nog in het pand was. De politie sommeerde de man om naar buiten te komen alwaar hij werd aangehouden.

Het slachtoffer werd nagekeken door de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar dit incident.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.4 ° C
15.7 °
12.8 °
74 %
3.1kmh
100 %
zo
13 °
ma
8 °
di
10 °
wo
9 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.