8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* RecreatieOnbeperkt recreatief zwemmen met ZomerZwemAbonnement Leeghwaterbad

Onbeperkt recreatief zwemmen met ZomerZwemAbonnement Leeghwaterbad

Purmerend – Het zwembad in Purmerend maakt met een voordelig ZomerZwemAbonnement recreatief zwemmen in de zomervakantie aantrekkelijk als sportief vakantievermaak. Met het ZomerZwemAbonnement (ZZA) kan de waterliefhebber vanaf maandag 17 juli tot en met zondag 8 september tijdens de openstellingstijden onbeperkt recreatief zwemmen en gebruik maken van de speelweide met stadsstrand. 

Het ZZA kan elk moment ingaan, de voorverkoop is gestart. Het persoonsgebonden abonnement geeft vrijdagavond 21 juli ook toegang tot de AquaDisco Zomer! en tot de twee weken ZomerPurVak in het Spurd-Leeghwaterbad. Met een ZZA voor 38,50 euro exclusief toegangspas kan men zo vaak als men wil naar het Leeghwaterbad komen. Vanaf de negende keer in de acht weken tegen normale toegangsprijs komen zwemmen, is het ZZA voordeliger! Op de speelweide mét stadsstrand staan speelmateriaal en vele tientallen zitjes en ligbedden. Er is op de speelweide een ondiep, apart baby/peuter/kleuterbad met diverse speelobjecten.

In de zomervakantie is het recreatiebad maandag tot en met vrijdag open tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het sportbad is maandag tot en met vrijdag bovenop de gewone openstellingtijden extra open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf maandag 4 september gelden voor recreatief zwemmen weer de gewone openingstijden.

Normaal kost recreatief zwemmen € 5,20 per keer, woensdagmiddag en zaterdag kost dat € 4,50. Bij het ZomerZwemAbonnement van 38,50 euro is een toegangspas noodzakelijk, wie er geen heeft betaalt € 8,50 extra. Bij inlevering van de pas ontvangt men vijf euro terug. Wie al een geldige toegangspas heeft hoeft geen nieuwe te kopen.

Purmerenders met een klein inkomen en die aan de voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor een vergoeding van het ZomerZwemAbonnement door de gemeente Purmerend. Voor nadere informatie over de regeling MeerDoen kan men kijken op de website van de gemeente Purmerend of maandag tot en met vrijdag tijdens openstelling bellen met (0299) 452 452.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.