112Purmerend

Scooterrijder na achtervolging aangehouden

Purmerend – Gisteravond (6 juli 2017) rond 19.30 uur ziet een surveillerende politieauto een verdachte situatie op de Mercuriusweg. Wanneer zij een persoon op een scooter aanspreken geeft deze vol gas en gaat er vandoor.

De bestuurder negeert vervolgens het stopteken en er ontstaat een achtervolging door Wheermolen en Overwhere. De bestuurder haalt gevaarlijke capriolen uit maar kan in de Rivierenbuurt, op aanwijzing van bewoners, worden aangehouden. Deze jongeman bleek geen rijbewijs te hebben en was daarvoor al vaker opgepakt.

De 21 jarige Purmerender heeft processen-verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs en diverse verkeersovertredingen. De scooter heeft zijn laatste rit gemaakt want is door de Officier van Justitie verbeurd verklaart.

De politie wil de buurtbewoners danken voor de aanwijzingen welke hebben geleid tot de aanhouding.

Bron: https://www.facebook.com/overwherewheermolen/?hc_ref=NEWSFEED

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.